För dig som är NHL-supporter

Föredrar du att titta på hockey ligger NHL nära till hands. Den amerikanska hockeyserien är väldigt populär i hela värden i allmänhet och i Sverige i synnerhet.

Många hockeystjärnor har blivit världskända genom NHL-hockey som har många supportrar runt om i vårt avlånga land. Det finns många olika prylar och kläder du kan hitta för att stötta ditt favoritlag.

Kläder och souvenirer

Om du älskar hockey är du nog också intresserad av träning. Varför inte köpa matchtröjor med något av NHL-lagens logga på eller andra sorters kläder. Det finns träningskläder som du kan ha på dig oavsett vilken träningsaktivitet du ägnar dig åt.

Löper du ute i skogen eller tränar tyngdlyftning inomhus kan träningskläder ge dig den extra energiboost du behöver för att maxa prestationerna. Har du barn eller barnbarn finns barnkläder som kan vara en kul present att ge bort till födelsedag eller bara för att få dem intresserade av hockey.

När du har ett favoritlag kan det vara särskilt kul med muggar som du kan ha på jobbet och vara mallig över efter en vinst. Vill du ha NHL-prylar som souvenirer finns det matlagningsutrustning som bestick, men också nyckelknippor, halsdukar och kepsar. Du kan hitta olika NHL-saker som passar dig och hitta det du behöver på nätet.

Ronny Eriksson