Få hjälp med din sportskada

Idrott kan ge sådan enorm glädje, gemenskap och känsla av tillhörighet. Men det kan också ge tårar, skador och besvikelse. Att bli skadad är aldrig roligt och det krävs en enorm kämpaglöd för att ta sig tillbaka till sporten som betyder allt.

Vad är en naprapat?

En naprapat kan hjälpa dig om du har problem med nacke, axlar, rygg, leder eller muskler. Några av de vanligaste problem som de behandlar är nackspärr, ryggskott och löparknä. Naprapater lägger väldigt stor vikt vid att kunna analysera och ta hand om de bakomliggande problemen som skapat din smärta. Om du fått en skada som ingår i problemen som en naprapat kan hjälpa till med kan du kontakta https://muskelcentrum.se/.

Så kan behandlingen se ut

En behandling hos en naprapat är helt manuell och naprapaten jobbar alltid med händerna i första hand. Innan ditt besök behöver du inte göra några förberedelser. När du kommer till besöket kommer naprapaten att ställa frågor om sjukdomar, nuvarande besvär, dina aktiviteter och tidigare problem. Besöket kan även innehålla stretching, ledmanipulation eller massage. Det är även vanligt att du får med dig ett tränings- eller stretchprogram hem som ska hjälpa dig bli av med dina skador.

Ronny Eriksson