Få hjälp med din sportskada eller muskelinflammation

De allra flesta som utövat en idrott under en längre tid har på ett eller annat sätt råkat ut för en sportskada eller muskelinflammation.

På Naprapatlandslaget får du professionell hjälp av utbildade och erfarna naprapater. De har flitigt blivit anlitade av både försäkringsbolag, privatpersoner, danseliten och en hel del landslag vilket har medfört att de fått ett gott rykte och är därmed mycket måna om att förvalta det förtroende de fått.

De använder sig av beprövad erfarenhet i kombination med forskning med ett helhetstänk. Med ett brett utbud av behandlingstekniker kan de hjälpa dig med just dina behov. Genom att ständigt jobba med utveckling har de ett gemensamt mål, att vara ledande inom deras yrkeskategori.

Genom undersökningar ska du få rätt behandling för just dina besvär för att du ska kunna röra dig utan besvär och göra det du vill. Metoderna de använder är bland annat akupunktur, naprapati samt stötvågsbehandling. Akupunktur kan behandla exempelvis nackspärr, knäsmärtor, huvudvärk och akuta ryggskott. Stötvågsbehandling är en beprövad metod med vetenskaplig evidens, som fokuserar på kronisk smärta i muskler, leder och senor. Val av behandling görs först efter en ställd diagnos för att du ska få rätt behandling för just dina besvär.

Ronny Eriksson