Hitta rätt ishockeyutrustning

Säsongen för ishockey börjar närma sig och det är dags att du ser över dina hockeyprylar. Premiäromgången för SHL i september är det visserligen några månader kvar till, men redan nu kan det löna sig att investera i bra grejer.

Minns du målen?

Kan du inte vänta fram till hösten, finns det många snygga mål att kika på från SHL. Se pucken glida in i mål och njut om och om igen av inspelningarna. Varför inte bjuda in grabbarna på grabbhäng? För att skapa extra stämning kan ni ta på er hockeytröjorna och inleda säsongen lite tidigare.

Ut på isen

Om inget annat hjälper och du vill ut på isen på en gång, kan du alltid ta med dig barnen till ishallen. Men du måste vara säker på att de har rätt utrustning först. Innan du handlar nytt, bör du kontrollera att din utrustning hållet måttet. Hjälmar ska vara CE-märkta för att uppfylla kraven på säkerhet. Köp hockeyhjälmar på nätet, packa ned skridskorna och kör dit. Lira lite med pucken och sätt fart på benen. Låt det bli en utflykt att minnas och kom hem riktigt trötta. Slå er sedan ned framför tv:n och se några bra hockeymatcher.

Okategoriserade

Ronny Eriksson