Förbättra din kondition – köp ett löpband

Många av oss är hemma mer än vanligt. Vi har den sista tiden vant oss vid att jobba hemifrån och till och med beställa hem maten till dörren. Förutom att det är viktigt att ibland komma ut i friska luften, får vi inte glömma bort att motionera.

Köp hem från nätet när du behöver utrustning för din träning eller rehabilitering.

Ta en löptur när det passar dig

Tillhör du fortfarande de lyckligt lottade som kan jobba på distans, har du också ofta möjligheten att träna när det passar dig, speciellt om du har gymmet hemma. Beroende på vad du har för arbetsuppgifter kan du faktiskt ta en tur på ett löpband medan du jobbar. Till exempel om du ska lyssna på ett föredrag eller läsa en text på en skärm.

Slipp trängsel i löpspåret

En annan fördel med att ha möjlighet att löpa i vardagsrummet är att du slipper trängas eller känna dig otrygg i löpspåret. Det är många som upplever att de inte kan njuta fullt ut av en löptur i skogen längre. I vissa fall på grund av risken för att bli rånad eller utsatt för trakasserier. Av den anledningen kan det kännas bra att kunna stanna inomhus för att inte behöva känna obehag när andan faller på för en löptur.

Ronny Eriksson